Reglement

De deelnemende handelaar geeft in de actieperiode van 1 tot 31 december 2019 bij elke verkoop aan zijn klanten één of meerdere scheurlotjes mee. Hoeveel scheurloten de handelaar geeft in functie van het verkoopbedrag, beslist elke handelaar zelf.

De scheurloten zijn genummerd met een scheurlijn in het midden. De ene helft van een scheurlot gaat mee met de klant en de andere helft blijft bij de handelaar en gaat in een doos voor de trekking.

Op het einde van de actieperiode trekt de handelaar zelf het winnende lotje voor zijn eigen persoonlijke actie = KANS NUMMER 1.

Op het einde van de actieperiode trekt een Unizo-bestuurslid bij elke handelaar
– 6 scheurloten die elk een fles cava winnen = KANS NUMMER 2
– 1 scheurlot dat in aanmerking komt voor een hoofdprijs van 250 € bij een volgende trekking op 5 januari 2020 waarbij 3 cadeaubonnen van elk 250 € worden verloot (1 bon van 250 € per gemeente = 1 x Lo-Reninge, 1 x Alveringem, 1 x Vleteren) = KANS NUMMER 3.

De gewonnen cadeaubonnen moeten door de winnaars vóór 30/06/2020 besteed worden bij een aan de Eindejaarsactie deelnemende handelaar, daarna verliezen ze hun geldigheid.

De eventuele persoonlijke acties van de deelnemers en de winnende nummers/reserve nummers zijn online te raadplegen op deze website.

Ook wordt er door de organisatie aan elke deelnemende handelaar een lijst met de winnende nummers/reserve nummers bezorgd. Deze lijst kan dan zichtbaar in de handelszaak worden uitgehangen.

Prijzen van de winnende nummers zijn af te halen t/m 31/01/2020
– persoonlijke actieprijzen (kans1) bij de handelaar zelf
– fles cava (kans2) + cadeaubon van 250 € (kans3) bij de handelaar waar het lot uitgegeven werd = vermeld op deze website.

Niet afgehaalde prijzen kunnen met de reservenummers afgehaald worden van 01/02/2020 t/m 29/02/2020 volgens dezelfde modaliteiten.

Na 29/02/2020 nog steeds niet afgehaalde prijzen blijven eigendom van Unizo.